Sprekers en Worship leiders

International Conference 2024

Ter ere van ons 7-jarig bestaan houden wij een conferentie met nationale en internationale gasten. Leer hier onze sprekers en worship leiders al een beetje kennen.

Joshua & Kiko Schultz

Pastors Creation Calls
Josh en Kiko Schulz, in hun hartstochtelijke zoektocht naar de Aanwezigheid en het Hart van God, ontmoetten elkaar en trouwden op het hoogtepunt van de opwekking in Florence, Kentucky. Ze hebben geen andere manier van leven gekend.

Met 27 jaar in de bediening hebben ze meer dan 25 kinderen in huis gehad, leiding gegeven aan jongeren, volwassenen en gezinnen, in gevangenissen en op straat gediend, en vele jaren lang naar steden door het hele land gereisd, waaronder acht reizen naar Pine Ridge Reservaat, meerdere landen over de hele wereld en lokaal in de straten van Cincinnati en Noord-KY confronteren de culturele duisternis om aan te kondigen dat er HOOP is! Recentelijk hebben ze Creation Calls opgericht, een samenwerkend ministery dat hen ertoe bracht een bediening en campagne in Kenia en Afrika te prediken en in Nederland te prediken.

Ze weten dat de dag laat is en dat de tijd kort is, dus de oproep is nu om te horen wat de Geest tegen de kerk zegt, hun familie dichtbij zich te trekken en iedereen die wil luisteren te vertellen dat Jezus spoedig terugkomt! De weg is smal, en er zijn er maar weinig die hem vinden; wees een van de weinigen!

Ken Hall

Founder and President of Kingdom Business Fellowship
Ken Hall, oprichter en voorzitter van Kingdom Business Fellowship, een non-profitorganisatie in de staat North Dakota, VS.

Gecategoriseerd als een publieke liefdadigheidsinstelling. Organiseerde leiderschapsconferenties en leiderschapstrainingen vóór COVID.

Sindsdien samengewerkt met David Mudd en God's Outreach en Cleddie Keith Ministries. Tot nu toe hebben ze voor 15 miljoen dollar aan gloednieuwe kleding en voor 2 miljoen dollar aan speelgoed weggegeven. Momenteel werken we samen met een aantal ranchers in North Dakota en geven we rundvlees weg aan gezinnen in nood.

Aan God zij de glorie!

Cara Hall

Vice President of Kingdom Business
Cara Currie Hall is een inheemse Cree-leider uit Alberta, Canada, getrouwd met L. Kenneth Hall en woont met hun dochter Faith in de VS. Ze heeft de kracht van God zien bewegen in evangelisatiecampagnes in Siberië en Rusland die de onbereikten bereikten en veel wonderen en reddingen zagen.

Samen met haar man als vice-president van Kingdom Business werken ze samen met partners om de wereld te bereiken voor de Koning der Koningen.

Lenny & Brittney Hernandez

Pastors of Dwelling Place Church
Lenny en Brittney Hernandez trokken naar de binnenstad van New Haven met als doel een licht te zijn voor een risicogemeenschap. De Heer riep hen beiden om een gemeenschap in staat te stellen hun plaats en positie in Christus in te nemen.

Zij geloven in descipelen maken die descipelen trainen. Om de schijnwerpers van de preekstoelbediening naar de voeten en handen van de kerk te verplaatsen.

Lenny en Brittney prediken een volle evangelie met kracht dat lokale gemeenschappen en mondiale gemeenschappen raakt. De kerk moet samenwerken in een seculier domein en haar introduceren in een heilig domein. De gelovige moet degenen die aan de rand leven bereiken en hen in de familie van God betrekken.

Chituru Chukwu

Evangelist
Evangelist Chituru Chukwu. Ze houdt van de HEER, en ze gelooft in een partnerschap binnen het Lichaam van CHRISTUS voor de verspreiding van het evangelie.

Ze is betrokken bij de samenwerking tussen jongeren, straatpastors en kerken. Ze houdt van coaching en het opvoeden van jongere vrouwen. Ze heeft een passie voor het uitrusten van jongere vrouwen en volgende generaties. Ze vindt het leuk om anderen aan te moedigen en in staat te stellen het beste uit zichzelf te halen. Ze schrijft bekrachtigingen en blogs voor Dwelling in the Secret Place Forum. Ze is lid van de International Ministers Fellowship, Spirit and Life ministries,

Vrouwen naar GODS Hart en Vrienden van de Vervolgde Kerk.

Taiwo & Zulieka Ajimotokin

Evangelists
Maak kennis met Taiwo en Zulieka, een toegewijd man en vrouw-duo gevestigd in Groot-Brittannië. Ze zijn sinds 1999 gelukkig getrouwd en zijn de trotse ouders van vier prachtige kinderen.

Samen hebben ze hun leven gewijd aan het dienen van hun gemeenschap.

Met een passie voor gebed en het delen van hun geloof hebben ze heinde en verre gereisd om steun te bieden aan mensen in nood.

Hun evangelisatie-inspanningen hebben hoop gebracht en velen geestelijke leiding en gebed geboden.
Het helpen van talloze individuen en koppels bij het navigeren door de uitdagingen van het leven en het vinden van troost in hun geloof. Ze zijn toegewijd aan hun familie, kerk en gemeenschap.

Ezekiel Teehan

Evangelist
Ezekiel Teehan, de oudste zoon in een familie van predikanten. Ezechiël heeft leiding gegeven aan de inspanningen op het gebied van sekshandel en aan de bediening van daklozen.

Het hart van Ezechiël is om het Evangelie te delen en zijn leven te geven voor Degene die Zijn leven voor hem gaf. Ezechiël heeft gesproken op conferenties en jeugdevenementen in de Verenigde Staten. Zijn passies omvatten muziek, het dienen van anderen, en meest recentelijk het oprichten van een organisatie om mensen te helpen een uitweg te vinden uit de levensstijl van sekshandel.

Paul Cooper

Worshipleader
Paul en Lauren Cooper hebben bijna 15 jaar als aanbiddings- en jeugdpastors gediend bij Heritage Fellowship in Florence, Kentucky. 

Paul is een stem voor deze generatie in aanbidding, en heeft het grootste deel van zijn leven doorgebracht met het leiden en ontvangen van de aanwezigheid van God! Hij draagt een echte zalving die ervoor heeft gezorgd dat hij de wereld rond is gereisd om het geluid van de hemel vrij te geven. 

Paul en Lauren houden ervan om levens te zien veranderen door gepassioneerde ontmoetingen met Jezus! Ze houden allebei van het schrijven van liedjes en het doorstromen naar de volgende generatie.

Brandon Duke

Worshipleader
Branden Duke woont in Florence, Kentucky met zijn vrouw Leighanne en hun drie prachtige kinderen. 

Het hart van Branden en Leighanne is om een generatie dezelfde levensveranderende aanwezigheid en kracht van God te zien ervaren die hun leven radicaal heeft veranderd en gevormd! 

Zij geloven dat er een nieuwe beweging van het profetische in de aanbidding en in het woord is die naties kan ontsluiten en vrijheid in de levens van mensen kan vrijgeven.

Sydney Fisher

Worship
Sydney Fisher heeft een hart dat in vuur en vlam staat voor Jezus. 

Ik heb vrouwenbijbelstudies, evangelisatie-outreaches en aanbiddingsavonden voor studenten geleid, geassisteerd bij mondiale missies en de genezende kracht van God ervaren. Een gepassioneerde achtervolger van het warm houden van het Bloed van Christus – op zoek naar een generatie om aan tafel te komen, getuige te zijn van de transformatie van harten naar Christusgelijkenis door het Evangelie, en het cultiveren van een gemeenschap om te aanbidden in gemeenschap met elkaar en met Jezus.

Anjuly van Vulpen

Worshipleider - You're The Flame Band
Mijn naam is Anjuly van Vulpen en het is altijd mijn verlangen om in Zijn tegenwoordigheid te zijn. Hoe meer van Zijn aanwezigheid, hoe beter! Samen met elkaar Hem alle lof en eer geven! Opdat we samen steeds meer en meer op Jezus en onze Hemelse Vader gaan lijken!

Annefrouk Eland

Worschipleider
nadere informatie volgt

Ruben Bakker

Worshipleider
Mijn naam is Ruben. Ik hou er van om met anderen God te aanbidden, Hem te eren en met onze niet perfecte maar pure geluid. Genieten van Gods aanwezigheid en hem de ruimte geven om te spreken.

Natan Vos

Worshipleider
Mijn naam is Natan en het is mijn passie om Hem te aanbidden omdat we Zijn hart er mee veroveren en het Zijn hart raakt als we Hem aanbidden. Ik wil niets liever als in Zijn aanwezigheid zijn en Hem al mijn aanbidding geven, om dichter naar Hem te groeien, meer van Zijn hart te zien, en om Hem alle eer te geven!

Sifra Veerman

Worshipleider
nadere informatie volgt
© 2023 You're The Flame Ministries. All Rights Reserved
crossmenuchevron-down