Over Ons

Wander en Martial Ipema
De twee broers groeiden op in Ermelo in een christelijk gezin. Terwijl beiden hun hele leven naar de kerk gingen, zijn er toch twee ervaringen met God die hun leven voor eeuwig veranderd hebben.

Na een heftige jeugd kwam Wander in aanraking met de bevrijdende kracht van God. Toen hij eenmaal de kracht van God had ervaren wist hij het zeker. Ik zal God dienen en mensen dichterbij God brengen. Wander heeft een krachtige bedieningsstijl. Het liefst ziet hij in zijn samenkomsten dat God zelf de mensen aanraakt, omdat dat echte transformatie brengt.

Martial ging een keer naar een bidden & vasten conferentie, waar hij mensen zag genezen door zijn eigen handen heen. Dit was een keerpunt in zijn leven. Vanaf dat moment vertelde hij niet alleen over Jezus, maar realiseerde hij dat mensen een ervaring met hem nodig hebben. Dit is iets wat veel ongelovigen nog nooit hebben ervaren.

Als broers willen zij zich inzetten voor het koninkrijk van God. Zij geloven dat iedereen machtig gebruikt kan worden door God. In al hun diensten, spreekbeurten en reizen proberen ze deze boodschap mee te geven. Want JIJ bent de vlam die een verschil kan maken in het leven van mensen!

Naast dat zij beiden actief zijn in Nederland hebben ze ook al naar verschillende landen mogen reizen voor spreekbeurten en campagnes, waaronder: Engeland, Schotland, België, Litouwen, Amerika, Ivoorkust, Griekenland, Albanië en Zwitserland.

Samen, maar ook individueel staan zij ervoor open om sprekersaanvragen te ontvangen. 
Mail je verzoek gerust naar info@ytfm.nl

Na uw sprekersaanvraag in gebed te hebben gebracht, zullen zij er snel een reactie op geven.
© 2021 You're The Flame Ministries. All Rights Reserved
crossmenuchevron-down