Over Ons

Martial Ipema

You’re The Flame Ministries is geboren in het hart van Martial. Op een zekere dag gaf God de naam You’re The Flame Ministries aan Martial. Kort hierna volgde een visioen, waarna hij besloot om zich volledig in te zetten voor het koninkrijk van God. In januari 2017 startte hij met een team officieel als ministry.

Vanaf een jonge leeftijd was Martial enthousiast over de dingen van God. Op een gegeven moment ging hij naar een bidden en vasten conferentie waar hij mensen zag genezen door zijn eigen handen heen. Dit was een keerpunt in zijn leven. Vanaf dat moment vertelde hij niet alleen over Jezus, maar realiseerde hij dat mensen een ervaring met hem nodig hebben. Dit is iets wat veel (on)gelovigen nog nooit hebben ervaren.

Door de jaren heen heeft Martial in vele landen gesproken en mag hij zich dagelijks inzetten om Gods kinderen te activeren, bemoedigen en een plaats te bieden waar zij kunnen groeien en ontwikkelen.

Wander Ipema

Vanaf de start van You’re The Flame Ministries in 2017 besloot Wander mee te willen bouwen aan de visie die God aan Martial gaf. In de laatste jaren hebben zij samen God vele levens zien veranderen.

Na een heftige jeugd kwam Wander in aanraking met de bevrijdende kracht van God. Toen hij eenmaal de kracht van God had ervaren wist hij het zeker. Ik zal God dienen en mensen dichterbij God brengen. Het liefst ziet hij in de samenkomsten waar hij bedient dat God zelf de mensen aanraakt, omdat dat echte transformatie brengt.

© 2023 You're The Flame Ministries. All Rights Reserved
crossmenuchevron-down